MEDARBEIDERE:


FØRDE-KONTORET:

Tlf:     57 82 37 99
Faks: 57 82 31 53
Mobil: 990 35 468
post@advokat-lunde.no

Hafstadvn. 44
Postadr.: Postboks 429
6803 FØRDE

MÅLØY-KONTORET:
(Betjenes etter avtale)

Mobil: 990 35 468

Besøksadresse:
Fjordenes Tidende bygget

Medlem av advokatforeningen

Advokatfirmaet Gunnar Lunde

Advokatfirmaet Gunnar Lunde ble etablert i Førde i 1986, hvor jeg gjennom årene har hatt 7 advokatfullmektiger og avdelingskontor i Måløy, Askvoll og Høyanger – nå kun i Måløy. Kontoret består nå av advokat Gunnar Lunde og advokatassistent Elin Aspenes Kjelsnes.

Kontoret ligger i Førde,
Hafstadveien 44,
Fokusgården, 2. etasje.

Avdelingskontoret i Måløy
(Fjordenes Tidende-bygget)
blir betjent etter avtale med klienter i distriktet.


© Advokatfirmaet Gunnar Lunde - Mer informasjon
Her er en annen fin gave for alle sigarelskere. Kontrast til jeg har introdusert fr, er det relativt små, har en sigar butikk kapasitet på 75 på høyre fuktighet.

  Dette Louis Vuitton sigar humidor er laget av mahogni med elegant Macassar ibenholt finer finish og en pretr Monogram innlegg, som tilbyr den beste garantien for å opprettholde hea kvaliteten på din sigar. Dens sedertre fôr er konstruert for å absorbere fuktighet, som arbeider med sitt credo befuktningssystemet og hygrometer. Samlet sett er det virkelig god sigar humidor.

  Det å fortelle sannheten michael kors bag, jeg har aldri rg, og jeg vant rg i fremtiden. For jeg hørte her om dagen at sigar, gutta fint det vil skade helsen din. Selvfølgelig michael kors handbags, den finere en gre mindre skade på kroppen din. P grunn av en eller annen grunn, kan du ikke avslutte vane michael kors bags, og så trenger du noen gode elementer for å redusere skader til et minimum. Dette sigar humidor er et fint eksempel.michael kors tote
michael kors purses
michael kors klokker
michael kors vesker